De nieuwste mode vindt u in damesboetiek Stefano in Tremelo

Stefano in Tremelo is dé damesboetiek in Tremelo voor alle vrouwen die graag mee zijn met de laatste modetrends. Elke week worden de collecties aangepast of aangevuld met een fijne neus voor mode. In deze kledingwinkel aan de Schrieksebaan bent u aan het juiste adres voor de hipste kleding, de leukste schoenen en de meest trendy accessoires.

Elke keer opnieuw keren de fashionista’s naar Stefano terug om zich te laten inspireren door de meest recente collectie. Het is een unieke plek waar u naar eigen budget steeds weer de outfit vindt volgens de nieuwe trends.

Betaalbare damesmode

Bij Stefano in Tremelo kunt u regelmatig van kledij wisselen. In deze damesboetiek worden de collecties elke week aangepast. Fashion is nu eenmaal voortdurend in verandering. Maar mode hoeft niet duur te zijn, dat bewijst Stefano. Dat geldt niet alleen voor de dameskledij, maar ook voor coole schoenen en hippe accessoires.

Een mooi cadeau

Kom gerust op bezoek en kies uw nieuwe outfit, of verras een vriendin met een geschenkbon voor een heerlijk shopping-avontuur. Bekijk zeker de Facebook-pagina voor de nieuwste acties en kortingen.

Zoekt u een leuke outfit? Bezoek dan de damesboetiek Stefano aan de Schrieksebaan in Tremelo voor een trendy en betaalbare collectie. Of neem nu contact als u vragen heeft of meer informatie wil.

Back to Top